top of page

Åsas KOST

Jag har sedan flera år tillbaka jobbat med FitLine och Detox som näringskoncept - ett livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt.

Se mer nedan om upplägg. 

Välj mellan:

1. Näringskoncept - för mer energi, fungerande mage och god sömn (läs mer nedan) 

2. Livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt

3. En effektiv, enkelt och smidig detox 

 

Boka en 30 minuters kostnadsfri konsultation idag eller läs mer om vardera alternativ nedan. 

1. Näringskoncept - för mer energi, fungerade mage och god sömn 

Behovet av att fylla på med bra näringstät mat blev allt tydligare för mig då jag för några år sedan kände att det var svårt att hålla energinivån uppe under en hel dag. Jag var beroende av minst sju timmars sömn och blev fallet inte sådant så blev eftermiddagarna mycket sega. Min mage fungerade, men var aldrig på topp. 

Det var när Eva Lindström, en ungdomskamrat från Töreboda kontaktade mig som jag fick upp ögonen för företaget PM-International. Ett tyskt företag med dotterbolag, PM Sweden i Ängelholm. Det var för drygt åtta år sedan jag blev inbjuden till att lyssna på ett föredrag med Gabriel Callert som grundade dotterbolaget PM Sweden 2002.  Jag hade aldrig tidigare intresserat mig för näringstillskott men det var någon speciellt och unikt med detta som fångade mitt intresse. Detta var näring direkt till cellen, vattenlösliga och 98% biotillgänglighet. Företagets 3 kompromisslösa ledord när det gällde produktutveckling är effekt, kvalitet och säkerhet. Jag kände direkt att jag ville prova. 

 

Nu drygt åtta år senare har jag och min familj njutit av dessa välsmakade drinkar, fullmatade med bästa bränslet för att fylla ut bristerna av vitaminer och mineraler som saknas i maten. Jag mådde bra även innan jag började med detta men inte visste jag att man kunde må ännu bättre! Nu har jag mer energi, en fungerande mage och en djupare sömn så jag vaknar mer utvilad. 

FitLine optimal set förser kroppen med näring just då den behöver det som mest (morgon och kväll) tack vare det holistiska produktkonceptet. Se nedan vad morgondrinken och kvällsdrinken ger dig; 

 

Morgondrink med power cocktail (Basic + Activizer) 

 

Fylld med ca 1,5 kg frukt, grönsaker och B-vitaminkomplex(B1-B12). En högteknologisk sallad helt enkelt!
Ökar absorptionen av näringsämne
Bidrar till att tarmarna mår bra 

Stärker kroppens immunförsvar
Skyddar celler mot oxidativ stress
Bidrar till normal energiomsättning
Bidrar till minskad trötthet och utmattning 

Ökar din prestationsförmåga

 

Kvällsdrink (Restorate) 

Innehåller mineraler och spårämnen i rätt mängd och balans i förhållande till varandra samt 

D-vitamin. 

Bidrar till normal syra-basbalans
Bidrar till normal kolhydratomsättning
Bidrar till normal omsättning av fettsyror 

Bidrar till normal fertilitet och reproduktion 

Info om PM International 

PM International är ett familjeägt företag som grundades av Rolf Sorg i Tyskland 1993. PM International har ledningen inom internationell distribution av banbrytande premium produkter inom hälsa och välmående. Företagets kärnkompetens är transport av näringsämnen med unikt Patent, närings transport konceptet, NTC. Näringen går ut till våra 70 000 miljarder celler betydligt snabbare och effektivare vilket ger en signifikant högre biotillgänglighet. Om våra celler skyddas och producerar maximalt med energi så blir även vi hela och fulla av energi.

Beställ direkt optimaltset genom att klicka här eller kontakta mig för mer information. 

 

Mer info hittar du även på ; www.fitlinefakta.se

2. Livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt 

Programmet som heter Detox 14 är en städning av kroppen. Kroppen blir rengjord från slagg och avfall. Vikten reduceras och parameter för blodtryck, triglycerider (fettsyror i blodet), blodsocker och kolesterol återställs till det normala. Många upplever bättre sömn, mer energi, ett förbättrat välmående och viktminskning efter denna utrensningsprocess. En förutsättning för att uppnå resultat är att kroppens vitamin- och mineralbalans är i ordning vilket kroppen får med rätt näringstillskott. I traditionella viktminskningsdieter brukar det försvinna både vätska och muskelmassa medan bukfettet är kvar på kroppen. I Detox 14 sker det motsatta. 

 

Programmet är indelat i 3 faser 

Detoxfasen - Rensar och ger snabb återställning av kroppen
Målfasen - För att nå sin målvikt 

Normalfasen - För att behålla optimal hälsa och vikt, din trivselvikt 

Två kvinnor som genomfört livsstilsprogrammet  delar med sig av sina erfarenheter; 

- Efter 4 veckors  livsstilsprogram för optimal hälsa och vikt

 

Ulrika, 49 

-  Minskat midjemått 12 cm

-  Mycket mer energi och lätthetskänsla

-  Bättre matvanor för livet

-  Det enda jobbiga var den första veckan under detoxen

-  Hela familjen åker ofrivilligt med på ett sundare liv

 

Ulrica 52 år 

- Enkelt och pedagogiskt sätt att detoxa 

- Tappade 8 kg, skön känsla 

- "Eftersom det är en ”ätande detox” så fick jag inga hjärnspöken att jag måste ha det där eller äta det där. Inget sug utan skönt mätt hela tiden. För mig var det mer än en Detox, det var en förändring av livsstil och en hållbar sund förändring.Idag känner jag mig pigg och stark och en skön känsla av att ha kontroll på mitt liv. Gladare helt enkelt!"

 

Detoxteamet står bakom kompendium med menyupplägg och support som ingår när du bestämmer dig för att påbörja livsstilsprogrammet. Kontakta mig för fullständigt upplägg. 

3. En effektiv, enkel och smidig detox 

Fitline D-drink, 14 dagars program

Bidrar till att bibehålla normal leverfunktion och ämnesomsättning. En härlig blandning av högkvalitativa och naturliga ingredienser som. Kombinerar banbrytande NTC-teknologi med kunskap om Ayurvedisk läkekonst. Kontakta mig för vidare info. 

 

Beställ direkt genom att klicka här eller kontakta mig för mer information 

bottom of page